Catalog
Romãnä

2DR1 - Motor R1

0,37 kW

2DR1 - Motor R1 Accesorii 2DR1A∙01 - Rail mounting kit for Atlas2DR1A∙02 - Rail mounting kit for TRX2DR1A∙03 - Wall mounting kit2DR1A∙04 - Floor mounting kit
Vezi toate
A - 230 VAC - 50 Hz power supplyB1 - Opening limit switchB2 - Closing limit switch
On the right, the rope traction sheave and the integrated spring cord tensioner.

Fixing the motor to the track1. Fixing the support plate to the track2. Fixing the track supports3. Fixing the support plate to the engine4. Positioning of the double pulley
Inserting the rope1. Compression of the tensor spring2. In the rear groove of the main pulley3. In the return pulley and in the front groove4. To the double track pulley5. Release of the tensioner spring and closure
Motor R1 2QEW - Panou de comanda W2QE - Generic or custom Panou de comanda2QEM-7G1-15A - 230 VAC - 50 Hz power supplyB1 - Opening limit switchB2 - Closing limit switch
2DR1 este sistemul nostru de acționare pentru perdele de tip grecesc, proiectat pentru a manevra draperii de până la 300 kg, garantând robustețe, liniște și siguranță totală în fiecare aplicație.

Proiectat pentru sisteme acționate prin cablu, atât drepte cât și curbate, este complet compatibil cu liniile ATLAS și TRX. Sistemul este versatil: proiectat pentru instalare pe șină de tavan, poate fi montat și pe perete sau pe pardoseală cu suporturi specifice, adaptându-se perfect la nevoile fiecărui spațiu scenic.

Caracteristici Tehnice
2DR1 integrează un sistem de arcuri pentru controlul tensiunii cablului, îmbunătățind tracțiunea puleii de acționare. De asemenea, dispune de o deblocare mecanică manuală pentru deconectarea puleii de la motor, utilă în timpul instalării și în situații de oprire de urgență.

Toate comenzile principale sunt extrem de intuitive. Viteza variabilă permite un control precis al mișcării, adaptându-se perfect cerințelor scenice. Rampele de accelerare și frânare sunt, de asemenea, reglabile pentru a asigura tranziții linii și controlate.

2DR1 este pregătit pentru controlul la distanță prin panou de control cu fir sau telecomandă radio. Versiunea Pro a unității de control 2QEW suportă, de asemenea, protocolul DMX. Toate unitățile 2QEW sunt independente și amplasate departe de motor pentru o întreținere mai rapidă, fără a ocupa spațiu deasupra.

Personalizare
Fiecare teatru și spațiu scenic este unic: oferim posibilitatea de a personaliza sistemul pentru a se potrivi perfect nevoilor dvs. specifice. La cerere, sunt disponibile execuții speciale cu sistem de deblocare automată de la sol și motor cu frână.
Size
230 x 226 x h 578 mm
Weight
16,8 kg
Power
0,37 kW
Torque
21 Nm
Voltage
3 x 230 / 400 VAC
Features
- power cable with connector
- No. 2 limit switch cables with connectors
- built-in spring cord tensioner
- pulley for 3E - Franghie Poly Ø 8 mm
- bolts for fixing to 1T01TRX10 rail
- variable speed 0,0 ÷ 0,9 m / s (with 2QEW - Panou de comanda W)
- noise level CEI EN 60034-9 Standards
- for curtains weighing up to 300 kg (straight layout)
- for curtains weighing up to 200 kg (curved layout)

Optional control parts
- 2QER - Panou cu butoane
- 2RC - Radiocomanda C
- 2QEP - Control pendativ la cablu
- 2QEX - DMX512 controller

Warning:
the images on this page are indicative, the illustrated products are subject to change without notice.
Informatii despre prelucrarea datelor